Trending: Moneyour


Minggu, 01 Mei 2011

How To Make Related post


How To Make Related post

1. Open your Blog Blogger.com
2. Go to "Design ", then " Edit HTML "
3. Before doing this experiment, you should back up the template. "Download"
4. You must " Expand widget templates "
5. look for this code(fine with ctrl+f):
</head>

And just BEFORE/ABOVE this code, paste this

6. Now search for this code line:
<data:post.body/>

And after that line, paste this code:

To change the number of similar/related posts to be displayed, change the code max-results=xx

save template. and congratulation

Now you have to make related post How To Make Related post


sources of information : http://bloggerstop.net

5 Responses to “How To Make Related post”

Admin JAVAICA mengatakan...
2 Mei 2011 05.03

gan saya dari JAVAICA.net nih.
blog nya yang "http://mazhable.blogspot.com" gak bisa dikomen karena agan waktu design lewat artisteer, di menu article -> styling -> shape => agan pilih yang ada bordernya. saya juga gak tau knpa gitu, dulu saya juga pernah gitu gan hhe.

jadi bikin ulang aja mendingan. articlenya biasa aja gak usah pakai bordernya.

and tutorial cara buat menu horizontal udah dijawab :

http://www.javaica.net/2011/02/free-keygen-artisteer-all-version-serta.html?showComment=1304337089320#c4485356919425320326


Free link exchange sites mengatakan...
5 Mei 2011 12.49

thnks bro infonya


Vandesoul mengatakan...
17 Mei 2011 17.27

Ditunggu boz untuk postingan yang lain... Mau coba dulu ni...hohoho..


reva mengatakan...
18 Mei 2011 06.21 Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

Prasetya mengatakan...
18 Mei 2011 06.24

Vandesoul thanks alot bro...u are the best dahhh